SOLAR lámpa/LED figura

  

KERTI FIGURÁK VILÁGÍTÁSSAL

    

A világítással ellátott kerti törpék, kerti állatfigurák minden kert hangulatát emelik!

Ebben a kategóriában megtalálhatóak azok a kerti dekorációk, napelemes figurák, kerti manók, törpék, állatfigurák melyek, LED, szolár világítással rendelkeznek.

Tekintse meg a kínálatot, válassza ki a kedvencét!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Kerti figurák világítással

Ezek a dekoratív kerti figurák a hangulatvilágításuknak köszönhetően esténként szórakozást nyújtanak a kertben, otthonában, az erkélyen vagy teraszán is.
Amint besötétedik kigyúlnak a fények.

Mivel ez a világítás a napenergiával működik, nem kell villamos energia hozzá. A lámpa egy napelemen keresztül tölti fel magát, amely ezt az energiát tárolja. Este pedig élvezheti azt az energiát, amelyet a lámpa napközben tárolt. A világítással ellátott kerti dekorációk bárhol elhelyezhetők a kertben és kívánság szerint mozgathatóak.

Soha nem kell gondolkodnia a világítás kikapcsolásán, mert ez automatikusan megtörténik. Ha lemegy a nap bekapcsol, ha felkel a nap automatikusan kikapcsol, a napsütéses órák számától függően.

Javaslat

Ügyeljen arra, hogy a kerti napelemes dekoráció napközben elegendő napfényt kapjon a feltöltődéshez, mert a tárolt energiától függ, hogy hány óráig világít a sötétben.

Ha a szolár lámpás kerti dísz a nap legnagyobb részében árnyékban van, akkor nem fog kellően feltöltődni, kevesebb ideig fog tud működni.